Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Om oss

Computas er et løsningshus basert i Norge. Vi leverer tjenester og løsninger innen arbeidsprosesser og samhandling. Kjernekompetansen vår er systemutvikling, arkitektur og integrasjon, brukeropplevelse, prosjektledelse og rådgivning. Vi leverer blant annet intranett, nettsider, bedriftsapper og informasjonsforvaltning til offentlig og privat sektor.

Vi har unik erfaring, leverer høy kvalitet i alle prosjekter, og samarbeider tett med kundene våre for å lage de beste løsningene. Vårt hovedkontor ligger på Lysaker og vi har et regionskontor i Stavanger. Vårt leveransekontor Computas Development Center ligger i Bucuresti, Romania.

Her kan du lese mer om våre tjenester.

 

249

ansatte

90%

mastergrad

1985

etablert

31%

kvinneandel

100%

ansatteid

17

fagnettverk

Kunder og bransjer

Computas har levert en rekke spennende løsninger innen både offentlig og privat sektor. Vi har erfaring fra flere ulike bransjer, men vi har særlig spisskompetanse og domenekunnskap innenfor helse, offentlig forvaltning, justis, tilsyn, samt olje & gass. Det er også her de fleste av prosjektene våre ligger. Vi har lang erfaring med tunge prosjekter hvor mye informasjon skal sammenstilles og presenteres på en forståelig og kortfattet måte.

Her kan du se noen av våre referanser

- Vårt viktigste mål er at kundene opplever økt verdi når de bruker våre tjenester og løsninger.
Trond Eilertsen, adm. dir.

Samfunnsansvar

Det er generelt en økende bevissthet ved viktigheten av å ta sosiale og miljømessige hensyn utover det som er lovpålagt. I Computas har vi tatt utgangspunkt i FNs Global Compact og deres ti prinsipper for å sette fokus på samfunnsansvar hos oss. Vi har igangsatt flere tiltak og prosesser med utgangspunkt i disse prinsippene for å kunne påvirke samfunnet og miljøet på en positiv måte. Vi legger stor vekt på å være en etisk ansvarlig bedrift.

Les mer om vårt samfunnsansvar.

Partnere

Vi har partnere innenfor ulike teknologier og løsningsområder. Samarbeidet med våre partnere bidrar til at vi kan skape markedets beste løsninger for våre kunder.

Se våre partnere

Priser

Ledergruppen

Trond
Eilertsen

Adm. dir.

Liv Annike
Kverneland

Økonomidirektør

Christine
Langbråthen

HR-direktør

Atle
Gram

CIO

Lars-Erik
Evensen

Direktør Utland

Lars Frode
Haugen

Direktør Offentlig sektor

Thomas
Bech Pettersen

CTO

Kim
Petersen

Direktør Helse og Justis

Rune
Hagbartsen

Direktør Privat sektor

Styret

John Nyheim

Styreformann

Truls Holthe

Styremedlem

Roar Fjellheim

Styremedlem

Espen Falla

Styremedlem

Helle Frisak Sem

Ansattvalgt styremedlem

Ellen Daleng

Ansattvalgt styremedlem